BİR KİTAP BİR FİLM DEĞERLENDİRME ETKİNLİĞİ

06.06.2022 827

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Eğitim Evde Başlar" projesi kapsamında okulumuzca gerçekleştirilen "Bir Film Bir Kitap" etkinliğimizin değerlendirmesini sayın Millî Eğitim Müdürümüz Ergüven ASLAN, Şube Müdürümüz Muhammed Alpaslan ÜNAL, Moderatör Ahmet Zahit ERBAŞ ve velilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Susamışlar Konağında düzenlenen programda konuşan Okul Müdürümüz Damla KURT BİLİCİ, etkinlik hakkında bilgi verdi. Millî Eğitim Müdürümüz Ergüven Aslan ise öğrencilerin sosyal duygusal ve bilişsel becerilerine katkı sağlayabilmek, velilerle çocuk gelişimi alanında bilgi paylaşımı yapmak ve okul aile iş birliğini güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen etkinliğin düzenlenmesinde emeği olan okul idarecileri ve öğretmenleri tebrik ederek, katılım sağlayan velilere ise teşekkür etti. Etkinlik kapsamında velilerimizle daha önceden belirlenen Bahar Eriş'in "Anne Beynim Aç" isimli kitabını değerlendirdik. Kitap tahlilinin ardından velilerimizle sosyal, duygusal ve bilişsel becerilere katkı sağlayacak bilgilendirme ve aktiviteler yapıldı. Programın son bölümde ise yine daha önceden belirlenen  "Umudunu Kaybetme" filmi hep birlikte değerlendirildi. Etkinliğimize katılan velilerimize katılım belgeleri takdim edildi.

Katılımlarından dolayı Sayın Millî Eğitim Müdürümüz Ergüven ASLAN, Şube Müdürümüz Muhammed Alpaslan ÜNAL, Moderatör Ahmet Zahit ERBAŞ ve velilerimize teşekkür ederiz.

06-06-2022

06-06-202206-06-202206-06-202206-06-202206-06-202206-06-202206-06-2022